Over ons

Wij zijn CopyCentre. Wij printen en drukken. Om je bedrijf in the picture te zetten. Om je boodschap te vertellen. Om je klant te bereiken, te verleiden of te informeren. De printers staan aan en de persen draaien. Onze specialisten en operators staan klaar om je ideeën tot leven te laten komen.

Met alle middelen in huis of snel leverbaar gaan we graag voor je aan de slag. Van visitekaartje tot grootformaat printen en drukken we je visuele boodschappen op papier of op vele andere producten. De grafisch vormgevers werken de concepten uit tot drukklare documenten. Of het een folder is of een complete beursstand, niets is ons te gek, voor jou.

Kom langs, mail of bel en laat ons samen met je werken aan de mooiste en belangrijkste presentatie van je product, keynote of bedrijf.

 

Meer dan alleen drukwerk

Je kunt bij ons terecht voor textieldruk, (roll-up) banners, stickers, canvasdoeken, tuindoeken en nog veel meer. Het complete assortiment en korte doorlooptijden, uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen maken ons jouw ideale totaalleverancier.

 

Bouwtekeningen

CopyCentre is jouw leverancier en specialist in bouwtekeningen. Snel geleverd of gescand, in oplage één of veel. Maak kennis met onze snelle service. Mail je bestand en kies afhalen of verzenden. Vaak dezelfde dag nog.

 

Familiedrukwerk

Natuurlijk ontbreekt ook een zeer uitgebreide collectie familiedrukwerk niet in ons assortiment. Geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten en nog veel meer.

Niets is te gek! Wij adviseren op basis van je wensen en budget. Neem contact met ons op of loop eens bij ons binnen!

 

Alles onder één dak

  • Snelle levering.
  • Ben je vaste klant? Indien gewenst bezorgen wij de bestelling gratis bij je thuis of op kantoor!
  • Betalen met PIN, op factuur of zelfs maandelijkse factuur.
  • Wij zijn dé totaal partner voor Epe, Heerde en omstreken.
  • Je kan altijd binnenlopen zonder afspraak.
  • In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!
  • Advies op maat.

Wij zijn je graag van dienst.